Online správa faktur

Fakturing

Autor: Fakturing

  Online aplikace Fakturing nabízí příjemné uživatelské prostředí, ve kterém se uživatel vyzn…

Více o autorovi

Přístupnost
K fakturačnímu aplikaci můžete přistupovat odkudkoli, stačí se jen přihlásit. Nemusíte tak řešit problematiku přenosu pomocí médií, tisknout, exportovat, tvořit či posílat faktury můžete z jakéhokoli počítače, dokonce i z mobilního telefonu.

 

Úspora čas
Díky koncepci aplikace zabere práce nad fakturou minimum času. Po vyplnění důležitých údajů a nastavení bude vytvoření faktury otázkou několika kliknutí. Aplikace za Vás udělá mnohé, včetně vyhledání kontaktů dle zadaného IČ.


Cena
Již za několik korun můžete získat přístup do jedinečné fakturační aplikace, který šetří drahocenný čas. Vybrat si můžete ze dvou nabízených tarifů, aplikace je tak vhodný jak pro drobné podnikatele, tak pro podnikatele s desítkami faktur měsíčně.

 

Aplikace Fakturing nabízí příjemné uživatelské prostředí, ve kterém se uživatel vyzná velice rychle. Obsahuje přehledné levé menu, ve kterém se nachází všechny důležité položky, včetně statistik, adresáře, faktur apod. Tvorba faktur je velmi jednoduchá, jelikož stačí jen vyplnit předem připravené kolonky, celá faktura Vám bude poté ihned zkompletována bez nutnosti dalších znalostí. Aplikace obsahuje propracovaný adresář kontaktů, díky kterému bude vkládání adres do faktur velmi rychlé. Práci usnadní i vyhledávaní kontaktů – po zadání IČ budou automaticky doplněny všechny informace o dané osobě. Praktické je i přidávání často používaných položek do oblíbených, při vypisování dalších faktur budete opakující se položky jen jednoduše přidávat, bez zdlouhavého vypisování popisu a ceny. Aplikace Vás také velmi snadno obeznámí o stavu Vašich faktur a vyčíslí jejich stav. Bez jakéhokoli počítání tak zjistíte nejen celkovou částku faktur, nýbrž i stav proplacených či neproplacených. Můžete si nechat spočítat DPH. Ačkoliv je aplikace nastavena tak, že po zaplacení tarifu a získání přístupu do aplikace můžete bez problémů začít tvořit databázi faktur, k dispozici je podrobné nastavení, ve kterém můžete doladit výsledný vzhled faktur, DPH, kontakty ad.

Fakturing je užitečnou aplikací, která za Vás udělá většinu nudné práce. Výsledkem je přehledná databáze faktur, přístupná odkudkoliv, se snadným exportem, jednoduchým rozesíláním faktur klientům a bezpečným přenosem, který zabrání šíření osobních údajů a informací z podnikání.

 

http://fakturing.cz