Nový kurz účetnictví od září 2011

KLETAX, s.r.o.

Autor: KLETAX, s.r.o.

Naše společnost KLETAX, s.r.o. si zakládá na dlouholetých zkušenostech a na vysoké kvalitě poskytovaných služeb, za které samozřejmě plně finančně…

Více o autorovi

Každý z nás má spoustu zkušeností s různými vzdělávacími agenturami. Je težké zorientovat se v rozmanité nabídce, která je na trhu. Existuje nepřeberné množství kurzů a seminářů zaměřených právě na účetnictví. Problémem je, že většinou jsme nuceni udělat kompromis.

Buď jdeme na příjemný kvalitní kurz, kde nám přednáší výborný lektor, obsah skutečně odpovídá našim požadavkům a dokonce tam dostaneme i kafe, abychom vydrželi až do konce, ale to vše je vykoupeno vysokou cenou a velkým počtem spoluúčastníků, takže o nějakém individuálním přístupu nebo prodiskutování našeho dotazu si můžeme nechat jenom zdát. Nebo sedíme v tmavé místnosti, hltáme svačinu z domova a přemýšlíme co tu proboha děláme, vždyť víme víc než ten přednášející, i když musíme uznat, že cena toho kurzu byla opravdu lákavá.

Po několika takových zkušenostech jsme se před pár lety rozhodli otevřít vlastní kurzy. Nejprve jen pro firemní klientelu, nyní již i pro veřejnost. Nabízíme velmi příjemné prostředí, kvalitní a zkušené lektory, malé skupinky (max. 10 lidí) a velmi příznivé ceny. Záleží nám především na kvalitě.

Více na http://www.kletax.cz/kurzy/kurzy-ucetnictvi/