Ing. Jana Hetfleischová - Váš daňový a účetní expert ve Dvoře Králové nad Labem číslo jedna

Ing. Jana Hetfleischová

Autor: Ing. Jana Hetfleischová

Účetní kancelář Dvůr Králové nad Labem   Ing. Jana Hetfleischová nabízí účetnictví, daňové evidence, DPH, mezd, daně z příjmů, výkazů pro finanční…

Více o autorovi

Nevíte si rady se zpracováním daňové evidence či daňového přiznání Vaší firmy? Potřebujete rychle a přesně vykalkulovat Vaše náklady za poslední rok? Pořád ještě nemáte zpracované daňové přiznání k DPH, nebo snad ještě pořád váháte na koho se obrátit s požadavkem precizního zpracování mzdové agendy? Vaše trápení je u konce - veškerou tuto problematiku je za Vás nyní připravena vyřešit účetní a daňová poradkyně Ing. Jana Hetfleischová.

Jelikož je obecně známo, že základem každého úspěšného podnikání je správné a profesionální vedení účetnictví a daňové evidence, je za Vás nyní kancelář Ing. Jany Hetfleischové ve Dovře Králové nad Labem připravena kromě profesionálního zpracování této problematiky vyřešit také veškerou problematiku spojenou se zajištěním vedení záznamní povinnosti k DPH, komplexním zpracováním mzdové agendy, zpracováním daně z příjmů, vedením výkazů pro finanční úřady, ČSSZ a zdravotní pojišťovny. Kromě všech výše uvedených činností pro Vás naše kancelář ochotně zajistí i precizní výpočet daňové povinnosti a to včetně vyplnění přiznání k silniční dani. V neposlední řadě pak nabízíme zpracování ročního daňového přiznání, včetně ročního přehledu pro OSSZ a zdravotní pojišťovnu pro OSVČ.

Oblast poskytování našich služeb lze rozdělit do 4 hlavních pilířů, přičemž se v rámci každého z nich neustále snažíme o zlepšování kvality a poskytování té nejvyšší možné míry profesionálního přístupu a preciznosti. V rámci prvního z pilířů se naše kancelář zaměřuje na zpracovávání daňové evidence - v této oblasti svým klientům poskytujeme například evidenci a likvidaci vystavených a došlých faktur, vzájemné zápočty pohledávek a závazků, evidenci majetku a mnohé další. Druhou oblastí našeho působení je vedení účetnictví fyzických i právnických osob - v této sféře našim klientům nabízíme např. vedení kompletní evidence majetku, výkazy zisků a ztrát a v neposlední řadě také poskytování účetní rozvahy. Třetím zájmovým pilířem naší kanceláře je kompletní zpracování mzdové agendy, v rámci kterého jsme pro Vás připraveni vykonávat precizní výpočet mezd a odvodů až do výplatní pásky, přehled o odvodu pojistného pro zdravotní pojišťovny a okresní správy soc. zabezpečení, roční zaúčtování mezd a mnohé další.V rámci posledního z pilířů se pak zaměřujeme na vypracování daňových přiznání, přičemž za Vás velmi rádi vypočteme daňové povinnosti včetně vyplnění přiznání k silniční dani a na základě předaných podkladů pro Vás zpracujeme roční daňové přiznání, včetně ročního přehledu pro OSSZ a příslušnou zdravotní pojišťovnu pro OSVČ.

Klienti jistě ocení i cenovou politiku naší účetní a daňové kanceláře ve Dvoře Králové nad Labem - ceny za jednotlivé úkony se v naší kanceláři pohybují v rozmezí od neuvěřitelných 20 Kč za zpracování jednoho dokladu až po 3500 Kč/měsíc za profesionální vedení podvojného účetnictví nebo daňové evidence plátce DPH.Všechny naše klienty chováme v hluboké úctě a ke každému z nich si vytváříme osobní a individuální přístup, což nám umožňuje vykonávat naši práci co nejprecizněji. Plně si uvědomujeme zodpovědnost, která plyne ze svěření důvěry ze stran našich klientů. Tuto důvěru nehodláme nikdy zklamat, o čemž svědčí i bohaté portfolio našich spokojených stávajících zákazníků.Naše kancelář se sídlem ve Dvoře Králové nad Labem je pro naše zákazníky otevřena každý den v týdnu od osmi do šestnácti hodin. Velice se těšíme na Vaši návštěvu.