Pohádkový outsourcing

E-Consulting Czech s.r.o.

Autor: E-Consulting Czech s.r.o.

  Společnost E-Consulting Czech s.r.o. poskytuje nadstandardní služby v oblasti zpracování mezd, outsourcingu účetnictví a daňového poradenství v ČR…

Více o autorovi

Ta nenápadná paní, mzdová účetní v poslední kanceláři, odchází do důchodu! A co teď? Celou dlouhou dobu o ní není slyšet, všechno šlape, jak má. Každá výplatní páska v mé firmě projde jejíma rukama a každá je v pořádku. Zpracování mezd nikdy nebyl problém. Kde najdu jinou, existují vůbec ještě mzdové účetní?  Co bude s výplatami pro všechna „kolečka“ v soukolí?

 

Kde hledat náhradu, jaké jsou možnosti a vyhlídky?

 

Inzerce? Je vleklá a nákladná. Vyžaduje prověrku znalostí uchazeče. Bývá málo úspěšná, s velkou mírou rizika – a to ohrožuje kvalitu.

 

Doporučení přátel? Téměř žádná, každý si svou účetní stráží jako poklad. Poklad! To je oč tu běží?!

 

Outsourcing mezd…? Hmm, velmi zajímavé. Zbavit se starostí, přenést odpovědnost za kvalitu na někoho jiného, zkušeného, prověřeného, spolehlivého. Je to výhra, či riziko? Jsou garance a odpovědnost standardem? Jaké jsou trendy? Chci víc! Získat nejvyšší kvalitu, přitom ušetřit a vydělat, to mě zajímá. Potřebuji partnera, co drží krok s dobou a nabízí víc.

 

Pohádka končí, nejsem majitelkou prosperující společnosti. Jsem členem týmu společnosti E-Consulting Czech s.r.o. a s podobnými příběhy jsem se již několikrát setkala. Profesionalita je pro nás standardem a nabízíme hned několik řešení mzdového outsourcingu. Jsme přesně tím partnerem, který Vám nabídne, poradí, pomůže a podrží vás ve chvílích, kdy motor skřípe a nepodává výkon, na který jste zvyklí. Stačí si jen vybrat, rozhodnout se a nechat se hýčkat pocitem, že mzdová účetní je stále ve vedlejší kanceláři. Svá data máte u sebe v bezpečí a díky aktivnímu přístupu do mzdového softwaru kdykoli dostupná a pod kontrolou.  A bonus navíc? Jistě, i ten pro Vás máme! Vaši vlastní nezávislost, jasně specifikovaná pravidla a postupy, stále nové návrhy a široké možnosti softwarového využití i pro personální účely. Kvalitně poskytovaná služba mzdového outsourcingu i dle slovenské legislativy Vám nechává prostor k vlastnímu rozvoji a šetří nejen Váš čas.

 

Kdo nevěří, ať k nám běží…


Motto závěrem:

Nejcennějšími aktivy firem E-Consulting Czech a E-Consulting Slovakia jsou naši lidé. Díky jejich znalostem, talentu a kreativitě jsme schopni plnit odvážná přání našich zákazníků a překonávat zažité stereotypy.