Daňové poradenství a účetnictví Bc. Radek Jakubský

Bc. Radek Jakubský - daňový poradce

Autor: Bc. Radek Jakubský - daňový poradce

Díky zkušenostem získanným především osmiletou praxí na Finančním úřadě v Hradci Králové – oddělení kontroly aplikujeme našim klientům inviduální…

Více o autorovi

Firma byla založena v roce 1999. Jde o rodinnou firmu, jejíž předností je individuální přístup ke klientům spojený s prosazováním dobrého jména firmy. Činnost firmy je zaměřena spíše na kvalitu než na kvantitu, protože naším cílem je odvést precizní práci pro každého zákazníka. V rámci poskytování kvalitních služeb v oblasti daňového poradenství a účetnictví spolupracujeme s právní kanceláří, s auditory, programátory a daňovými poradci. Služby poskytujeme v Hradci Královém a v Nechanicích, kde máme zřízeny kanceláře. Poskytujeme konzultace v oblasti daňové a účetní problematiky, které provádíme v naší firmě nebo v sídle klienta. Vypracujeme odborné a účetní analýzy pro potřeby klienta. Samozřejmostí je zastupování klienta na státních institucích.

Naše firma se bezesporu vyznačuje vysokou pružností, dokážeme rychle reagovat na legislativní změny v daňové oblasti. Tím, že jsme rodinnou firmou, věnujeme mnohem více času svým povinnostem, mnohdy na úkor svého osobního volna. Jsme flexibilní, netrpíme byrokratickou strnulostí. Nabízíme profesionální jednání a  jistotu, kterou zaručuje pojištění profesní odpovědnosti. Při poskytování služeb používáme specializovaný a spolehlivý účetní software.

Naší prioritou je pečlivost, svědomitost, mlčenlivost a diskrétnost. Dodržujeme platné právní předpisy, zakládáme si na korektním jednání.

Posláním naší společnosti je budování a vylepšování dlouhodobých vzájemných vztahů s našimi klienty, kterým se vždy snažíme nabídnout optimální řešení jejich potřeb. Vždy poskytujeme služby na profesionální úrovni, což nám umožňuje neustále zvyšovat hodnotu naší rodinné firmy.

Trvale zvyšujeme své profesní znalosti a schopnosti na vzdělávacích akcích, které organizuje Komora daňových poradců, zúčastňujeme se přednášek a seminářů, které organizují různé vzdělávací instituce.