Česká podnikatelka

Česká podnikatelka s.r.o.

Autor: Česká podnikatelka s.r.o.

Účetnictví, mzdy, daně Královéhradeckého kraje - kanceláře Hradec Králové Své služby se specializací na daně, účetnictví a mzdy nabízíme zejména v…

Více o autorovi

test

 

Naši společnost Česká podnikatelka s.r.o. jsme zakládaly hlavně za účelem poskytování poradenství začínajícím podnikatelkám.

Když jsme ale této naší vizi dávaly reálné tvary, objevily jsme ještě další oblasti, ve kterých bychom se mohly a chtěly realizovat, a které s naším primárním cílem souvisí. Duší jsme účetní a nestydíme se za to! To je naší hlavní podstatou a základem, na kterém naši celou koncepci stavíme. V tomto oboru se každá z nás pohybuje více než 15 let a neustále se v něm sebevzděláváme. Pro naše klienty hledáme optimální ekonomická řešení. Samozřejmostí servisu je zpracování účetnictví, mezd a daní.

Druhým pilířem naší společnosti je realizace rekvalifikačních kurzů. Frekventantům máme rozhodně co nabídnout. Sestavily jsme lektorský tým, jehož členové mají vysokou míru teoretické a hlavně praktické odbornosti.

Třetím opěrným bodem je pořádání odborných kurzů v našem domovském přístavu, kterým je Podnikatelské centrum v Hradci Králové. Přednášející našich kurzů jsou vždy profesionály ve svém oboru, ať už to jsou daňoví poradci, auditoři nebo právníci.

Pokud chcete začít podnikat a nejste si jisti jak přesně začít nebo už máte našlápnuto a potřebujete jen konzultaci, jsme tu. I pro Vás!

Neotálejte, pokud chcete podnikat, musíte najít odvahu povznést se nad průměr. A nebojte, každý jednou začínal.

 

 

Česká podnikatelka s.r.o.

Hradecká 1152/11

50003  Hradec Králové

mail: info@ceskapodnikatelka.cz